Active Helsula eller Therapeutic hel eller 3/4 sula
595:- resp. 695:-

Det bästa för dina fötter och din kropp är att gå barfota. Dessa inlägg är att gå barfota med skor.

Barefoot Science har under de senaste två årtiondena studerat foten utifrån smärtlindring samt faktiska förändringar i foten när man använder deras sulor. I en studie av artiklar publicerade i Journal of American Podiatric Medical Association visade sig att endast 1 procent ha referenser till vetenskapliga bevis dvs att mycket få forskare har testat nya teorier om fotvård. De ursprungliga patenten för hålfotsinlägg som du i dag kan köpa lämnades in på 20-talet. Detta betyder att det vi idag vet om fotvård är över 100 år gammalt.
Barefootscience har testat gamla teorier och försökt ta reda på vad som kan göras för att lösa fotproblem.
De upprepade resultat som labratorietesterna visat och som du kan förvänta dig av sulor från BarefootScience.
 Snabb lindring av fotsmärta

En studie i sjukhusmiljö där 96 % av deltagarna bestående av både läkare och sjuksköterskor fick en smärtlindring i minst en av åtta kroppsdelar som studerades. Siffran för trötthet sjönk med över 20 % och resultatet för total smärtlindring sjönk med över 80 % under denna 4 veckors studie. Denna kraftiga minskning beror på den styrka som börjar byggas upp i foten inom de första hundra stegen man tar i våra sulor.


Ger dig omedelbar förbättring

När Barefoot Science studerade gångmöntret vid användandet av vanliga promenadskor samt skor med Barefoot Science innersulor mättes omedelbara
förbättringar i balans, stabilitet samt rörelse sida till sida med upp till 50 %.   I stående tester visade att de som hade sulor från Barefoot Science ha 50 % bättre anpassning än de med vanliga sulor.