Skor - Newfeet

loading...

Kom in i vår butik och ta en titt på vårt nya sortiment av skor från New Feet.

 

Skornas design och utveckling har framställts tillsammans med professionella terapeuter, läkare, kirurger, ortopediska skomakare och fotterapeuter.

 

Produktion

Varje New Feet produkt har genomgått ett år av praktisk prövning innan den har lanserats på marknaden. Tillverkningen av skorna sker inom EU och ger därmed konsumenten en garanti på att inga komponenter i den slutgiltiga produkten innehåller ämnen som strider mot EUs förbudlista. Samtidigt kan kunden även garantera sig att produkterna har blivit tillverkade under förhållanden som varken är oetiska eller strider mot de mänskliga rättigheterna.

 

Konstruktion

Konstruktionen är noga genomtänkt av professionella behandlare.
Skorna ger flexibilitet, stötdämpning och stabilitet på ett ergonomiskt korrekt sätt. Fotsulans vitala del är enkel att anpassa till ett individuellt behov, exempelvis yttersulor, insulor, remmar och hälkappor går att anpassa till skon.

 

Material

Skorna är tillverkade endast av förstklassig färgat skinn. Skinner är mjukt och flexibelt och garvat efter EUs riktlinjer för tillåtna färgämnen.

Skorna använder sig av X-Static. X-Static™ är ursprungligen utvecklat för extrema sporter, men användning i skor ger flera fördelar i det vardagliga. Fördelar är bland annat:

• Permanent anti-bakteriell och anti-lukt
• Temperatur-reglerande och fukttransporterande
• Hudvänlig
100% rent silver täcker fibrerna i X-Static ™ som har lagts i de senaste modellerna.

Det rena silveret som används i skorna är inte kemiskt stoff då detta kan bidra med allergiska problem.

 

Kvalité

Producenten av märket New Feet använder sig av sin egen produktionslinje, dess medarbetare är noga utvalda och alla har stor erfarenhet i att arbeta med specialkonstruktioner och när det kommer till kvalité finns det inga kompromisser i tillverkningen. New Feet har även eget kvalitets och kontrollkontor i Portugal.